top of page

...És ami még megtalálható nálunk...

 

 

 

AVS Fény-hang készülék


A fény-hang stimulációs készülék elektronikus eszköz, mely ritmikusan pulzáló fény- és hangimpulzusaikkal befolyásolni tudja a használója agyhullám-aktivitását (EEG aktivitás). Segíti a relaxálást, így vissza tudja állítani az agy természetes ritmusait.
Segítségével létrehozhatunk mély relaxációt, javíthatjuk a figyelem-koncentrációt különböző megváltozott tudatállapotokat.
Ezek lehetnek stresszoldó-, meditatív-, közérzetet vagy hangulatot javító-, gyógyulást gyorsító-, vagy éppen tanulást segítő állapotok. Rendszeres, szakszerű használatukkal az agyműködés harmónikusabbá válik. Általában fokozódik a koncentráció-készség; erősödik az immunrendszer; enyhül a depresszió; javul az alvás és a stressztűrő- képesség; gyorsabban fejlődnek a tanulási készségek, jobb lesz az általános lelki állapot.
Működtetésük egyszerű. Hatásukban évezredes megfigyeléseket és évszázados orvosi kutatások eredményeit használják fel.

 

Az AVS agytréning olyan ritmusos fény és hangingereket jelent, amelyek az agy természetes működésbeli tulajdonságait kihasználva, módosítólag hatnak az agyi ritmusokra, amelyek különböző tudati működésekkel járnak együtt.

A különböző frekvenciájú agyhullámok meghatározott működésekkel függenek össze, így a fejleszteni kívánt képesség a neki megfelelő agyi ritmus előidézésével elérhetővé válik.

 

Hatásai:

 

• memória növelés

• teljesítmény fokozás
• egyedi koncentrációs képesség növelés
• alvászavarok megszüntetése
• stresszoldás
• energiahiány és depresszió leküzdése
• alváspótlás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frekvenciaterápiás készülék

 

 

A Magnetspace frekvenciaterápia az új korszak wellness eszköze, amely ötvözi a kínai terapeuták több évszázados tapasztalások alapján kialakult tudását és a mai modern számítógépek, illetve elektronikai berendezések által kínált lehetőségeket.

 

Sok ezer évvel ezelőtt a kínaiak már tudták, hogy a test szervei meghatározott ritmus szerint dolgoznak és regenerálódnak. Ehhez energiára van szükségük. A fáradtság, a stressz, a különböző betegségek és a korral járó elhasználódás csökkenti a test saját energiatermelését.

A mágneses erőtérrel történő kezelés azonban képes lassítani, olykor visszafordítani a test romló folyamatait.

 

Normális esetben persze semmi szükségünk nem lenne pótlólagos kezelésre. Hiszen a napfény, a pihenés, a tiszta víz és levegő, a friss, vegyszermentesen előállított élelmiszer és a Föld elektromágneses sugárzása is segíti a sejtek megújulását. Helyesebben szólva segítenék, ha okosan élnénk velük. Legtöbben azonban keveset tartózkodnak a levegőn, iparilag előállított élelmiszerekkel tömjük magunkat, betonházakban dolgozunk, a természet gyógyító ereje sajnos egyre kevésbé képes civilizált életünkre hatni.

 

Az eredmény: örökös fáradtság, ingerültség, rossz közérzet, az immunrendszer gyengülése, s ennek következményei, a különféle betegségek.

 

 

A természetgyógyászok szerint az élő szervezet körüli tér elektromágneses sajátossággal rendelkezik. A szervek és az őket felépítő sejtek ugyanis rezonálásra képesek. Az egészséges és kóros állapotok felismerhetők a rezonancia változásából, ráadásul az elektromágneses változás megelőzi a biokémiai változásokat.

Minden olyan módszer, legyen az megfelelő táplálkozás, a mozgás, vagy bármilyen relaxációs technika, amely energetizálja a szervezetet és működésbe hozza az immunrendszer saját, betegségelhárító mechanizmusát, segít egészségesnek, kortól függetlenül fiatalosnak maradni.

 

Miben rejlik a mágnesterápia hatása?

 

A sejtek máneses erőtérrel történő regenerálása a természet gyógyító mechanizmusán alapszik. A szervezetben az alacsony frekvenciájú mágneses erőtér alkalmazásával felgyorsul az anyagcsere, oldódik a stressz. A készülék képes semlegesíteni a káros környezeti hatásokat.

 

Szervezetünk 70 százaléka víz, amely ionokat tartalmaz. Az ionok a mágneses erőtérre töltésük fügvényében reagálnak, a mágneses erővonalak mentén mozgásba lendülnek, és elektromos áramot állítanak elő. Ez a EKG-, EEG,-EMG-vizsgálatok során jól látható és mérhető. A mágneses erő hatására az ionokban csatornák nyílnak meg, ezáltal a sejtek tápanyagellátása javul, ellenállóbakká válnak. A mágneses erőtér-kezelés tehát kiegyenlíti a szervezet átmeneti vagy tartós energiahiányát.

A kezelés káros hatások nélkül, a föld mágneses térerejét nem meghaladó értéken történik.

A gyógymód javítja a hajszálerek mikrokeringését, ezáltal a táplálék felszívódása és a salakanyagok ürülése javul.

 

A kezelőprogramok változnak, aszerint, hogy az egész test harmonizálását, konkrét betegség gyógyítását, az anyagcsere gyorsítását, a vérkeringés fokozását vagy egyéb eredményeket kívánunk elérni.

 

Milyen panaszokra ajánljuk?

 

Legalapvetőbb funkciója a közérzet javítása, a szervezet energetizálása, de jó eredmények érhetők el problémák esetén is.

 

 

 

bottom of page