top of page

Vitalitás Méréseink

 

 

Kattints a képre bővebb információért...

Vércsepp Analízis

Legnagyobb előnye, hogy időben értesülhetsz olyan problémákról is, mely a szövetekben, szervekben még nem jelent meg, de a vér változásai már jelzik a későbbi problémákat. Éppen ennek köszönhetően a prevencióban, megelőzésekben is nagy szerepe van a vércsepp analízisnek.
Ujjbegyből 2 csepp vért vesznek. Az egyik cseppet tárgylemezre kenve mikroszkóp alá helyezik és videomikroszkópos és sötétlátóteres feltárásnak, míg a másikat száradás után további elemzésnek vetik alá. A sötétlátóteres mikroszkópban, nagy nagyítás mellett végzett eljárás során a vér alakos elemeit (vörösvérsejtek, fehérvérsejtek), valamint a vérplazmában található anyagokat tárják fel.

A módszer alkalmas a vérben található salakanyagok, és azok eredetének megállapítására, a vér pH-jának, a szervezet antioxidáns-szintjének, nehézfém-terheltségének feltérképezésére, vitamin-, nyomelemhiány megállapítására, aktuálisan zajló gyulladások megállapítására, valamint előre jelzi, hogy az adott életmód, pszichés és szociális háttér mellett mely betegségekre veszélyeztetett a szervezet.

Különösen ajánlott a vér- vitalitás mérés azok számára, akiknél az alábbi betegségek valamelyike előfordul, vagy közeli hozzátartozóját (szülő, testvér, gyermek) érinti:

 

  • magas vérnyomás

  • érrendszeri betegség

  • cukorbetegség

  • elhízás

  • magas vérzsírszintek

  • köszvény

  • ízületi megbetegedés

 

Endokrin Rendszer felmérés

Bizonytalan panaszaid vannak? Sokat fáj a fejed, fáradékonyság gyötör, vagy éppen túl sokat vagy beteg? Tudtad, hogy az ilyen panaszok hátterében gyakran a hormonális rendszer zavara állhat? Most gyorsan és fájdalommentesen kivizsgáltathatod.

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek működésével foglalkozó tudomány. Az endokrin (hormonális) rendszer legfontosabb feladata szervezetünk élettani folyamatainak szabályozása, a belső egyensúly biztosítása, a hormonok segítségével. A hormonok a véráramlásba kerülve a különböző szervek működését szabályozzák: elősegítik, vagy éppen gátolják. Az endokrin rendszer felel a fehérje, a szénhidrát, az anyagcsere, a víz- és sóháztartás, a nemi mirigyek, a sejtek és a csontanyagcsere megfelelő működéséért. 

A kvantumelven működő Magnetspace készülék segítségével teljesen fájdalommentesen, néhány perc alatt átfogó képet kaphatsz endokrin rendszered működéséről, amelyet egy alapos kiértékelés követ. A szűrés a nyugaton is elismert kvantum-gyógyászat elvein működik és egy természetgyógyászati módszer. A műszer méri a sejtek működéséhez kapcsolódó elektromágneses mezők változásait, így a fontos szervek (agyalapi-, hasnyál-, tobozmirigy, gyomor, mellékvese, bélrendszer, nemi szervek) egészségi és energetikai állapotáról mutat részletes képet. Segítségével már az előtt is felfedezheted az esetleges elváltozásokat, hogy azok betegséget okoznának, és így megelőzheted a súlyosabb problémákat.

Ne várd meg, amíg megbetegszel, amíg tüneteid súlyosabbá válnak, ellenőriztesd rendszeresen szervezeted aktuális állapotát! Vedd igénybe a XXI. század csúcstechnikai eszközeit, mint amilyen a kvantumelven működő Magnetspace készülék, és térképezd fel endokrin (hormonális) rendszered működését!

Lézerterápia

A lézerterápiás készülék vörös lézerfénnyel bevilágítja az orrüreget és az agyüreg alsó részét, és aktiválja az itt található erekben áthaladó vért, annak minden alkotóelemét.

Stimulálja a központi idegrendszert, normalizálja az immunrendszert és stabilizálja a hormonrendszert. Fokozza az anyagcserét, ezáltal megindítja a zsírlebontást, csökkenti a vér viszkozitását, aminek köszönhetően a vértestek elszakadnak egymástól, így teljes felületükkel képesek az oxigént felvenni. Csökkenti a lipidek mennyiségét a vérben: a vér besugárzása során a vérben nagy mennyiségű, zsíroldó enzim aktivizálódik. Javítja a szervezet oxigénellátását, csökkenti az olyan betegségek kialakulásának veszélyét, mint a vérrögök keletkezése az erekben, infarktus, agy- és szívérrendszeri betegségek

bottom of page