top of page

Rólunk


 

 

Ezúton szeretnénk megismertetni Önnel a Kingray Hungary Egészség és Oktató Központot, mely célul tűzte ki magának, hogy természetes megoldásokkal segíthessen Önnek és családjának amennyiben vannak egészségügyi kihívásai vagy szeretné megelőzni azokat. Több éves tapasztalatunkkal és legjobb tudásunkkal igyekszünk mindenkinek megtalálni a megfelelő megoldást személyre szabottan.
 

Főbb tevékenységi köreink közé tartozik a szervezet aktuális állapotának felmérése mely leggyakrabban fáradékonyság, rossz közérzet vagy emésztés, hajhullás, visszatérő rendszeres megfázás és allergiás panaszok esetén is nyújthat megoldást. Több típusú felmérés vehető nálunk igénybe.
 

Akinél úgy látjuk, hogy problémái hátterében hormonális okok állhatnak, javasoljuk számára az endokrin rendszer felmérését. Akinél inkább a szív és érrendszeri problémák jelentenek kockázatot, számukra a vér - vitalitás mérést ajánljuk, hogy megtalálható legyen a probléma gyökere.
 

Vérvitalitás mérés - Kétféle analízis két csepp vérből mely megmutathatja, mennyire terhelt méreganyagokkal a szervezet és a vér oxigénellátását valamint a mikro keringés jelenlegi állapotát. A cél, hogy rávílágítsunk azokra a kockázatokra, amelyek később, súlyosabb következményekhez vezethetnek. Egyetlen vércsepp megmutathatja, hol indultak kóros folyamatok, gyulladások, fertőzések, mely ásványi anyagból, vitaminból van túl kevés vagy sok, hogy működnek az emésztőszervek, milyen állapotban van az immunrendszer
 

Teljes endokrin rendszer felmérése mely fájdalommentes és a kvantumelven működő Magnetspace készülékkel történik. Elméleti alapja a nyugaton is mind elismertebb kvantum-gyógyászat. A műszer méri a sejtek működéséhez kapcsolódó elektromágneses mezők változásait, így a fontos szervek egészségi és energetikai állapotáról mutat részletes képet. A rövid, fájdalommentes felmérést alapos kiértékelés követi.
 


Várjuk szeretettel: 

A Kingray Hungary Igazgatói
Kónya Erika és  Kása Attila

bottom of page