top of page

Lézerterápia

 

 

 

Biztonságos és egyszerű hordozható segéd-eszköz a szív- és agyérrendszere szolgálatában.

 

 

 

Blood-space félvezető lézer oxigén koncentrátor

 

A blokkolt mikro-keringés okozta szívérrendszeri betegségek fő kiváltó okai az oxigénszállítási rendellenességek. Az oxigén szállítását a vérben található zsírok vagy egyéb nemkívánatos anyagok gátolják. A lézeres orrüregi besugárzás a vörös vértestek normális elrendeződését segítheti, minek következtében azok több oxigént képesek elszállítani az egyes szervek és szövetek irányába. A Dual Laser készülék egy félvezető-lézerterápiás műszer, mely segítség lehet a szív-agyérrendszeri megbetegedések esetében. A Dual Laser félvezető lézer készülék által végzett kezelés hatékonysága a vér intravénás besugárzásáéhoz hasonlítható. A Dual Laser félvezető lézer készülék által előállított lézer hullámhossza: 650 nm.
Szabályozható intenzitása: 3, 4, 5 mW.
A vért az orrüregen és a csukló erezetén keresztül sugározza.

Mivel a vér valamennyi szervünket befolyásolja, a vér és annak tulajdonságai az egészségünket befolyásoló legfontosabb tényezők közé tartoznak, amelyek a közérzetünkre is hatással vannak, ahogyan arra is, hogy milyen a testi és lelki teherbíró-képességünk és milyen a kinézetünk.

Az erőnlét felmérésének egyik egyszerű módja, ha pihenés nélkül felmegyünk a második emeletre és megfigyeljük, hogyan érezzük magunkat. Ha Ön egy ilyen menet után liheg és úgy érzi, hogy a szíve szinte kiugrik a mellkasából, légszomja van, esetleg egyszerre fel sem bírt menni, jó, ha jobban odafigyel az egészségére. Döntse el, hogy ezentúl többet törődik majd magával és tesz is valamit a szervezetéért.

A testünk minőségének javítására során, a még nagyobb hatás elérése érdekében kívánatos a sport, a mozgás és az egészséges, kiegyensúlyozott étrend bevezetése, valamint az olyan rossz szokások, mint a pl. dohányzás elhagyása, valamint az alkoholfogyasztás korlátozása, stb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segíthet a félvezető lézer alkalmazása:

 

1. Szív-és érrendszeri betegségekben szenvedőknek

Önnek szüksége van a Félvezető Lézerre, ha egészségtelenül étkezik és szervezetében sok a zsír vagy a rossz koleszterin. A Félvezető Lézer rendszeres használata feloldhatja a vérben a zsírokat és csökkentheti a koleszterinszintet.

Kockázati tényezők:

egészségtelen étkezés

alkoholfogyasztás

kevés testmozgás

dohányzás

túlsúly

stressz

magas vérnyomás

magas koleszterinszint

 

2. Infarktusra hajlamos személyek

Ha Ön 35 éven felüli és életvitelét a stressz, az egészségtelen étkezés, a kevés testmozgás, a túlzott cukor-, só- és zsírfogyasztás jellemzi, ami érlerakódásokhoz vezet mely a későbbiekben az infarktus alapja lehet. A szívinfarktust vérrög keletkezése is okozhatja, amely eltömi a koszorúeret, de okozhatja a szívizom valamely részének csökkent vér- ill. oxigénellátása.  A Félvezető Lézer (az orrüreg lézeres besugárzása) feloldhatja a zsírokat és javíthatja a szervezet oxigénellátását így segítségére lehet a szív és érrendszeri megbetegedések elkerülésében.

 

3. Szívinfarktuson és szívrohamon átesett betegek

A Félvezető Lézer használata csökkentheti a visszaesés kockázatát. A Félvezető Lézer feloldhatja a zsírokat, javíthatja a szervezet oxigénellátását és ezzel a teljes szívérrendszert is regenerálhatja.

 

4 Agyvérzésen átesett betegek

Azzal , hogy a Félvezető Lézer javíthatja az agy oxigénellátását, segíthet az agyban és az egész szervezetben található sérült sejtek megújulásában. Segíthet a gyors lábadozásnál és megakadályozhatja a visszaesést. Amennyiben az agyvérzés egy bizonyos központot érintett (ideg- vagy mozgásközpont), a Félvezető Lézer megkönnyítheti a gyógyulás folyamatát.

 

5. Trombózisos betegek

A trombózis egy nagyon veszélyes betegség, mert az ereket tömíti el. A Félvezető Lézer hatása gátolhatja a vérrög és gyulladás kialakulását.

 

6. Magas vérnyomásos betegek

A magas vérnyomás okozója a túlzott zsírfogyasztás és a vér magas koleszterinszintje, a stressz, az érszűkület, stb. Leginkább a 35 éven felüli, túlsúlyos vagy kövér férfiakat veszélyezteti. A magas vérnyomás okozhat szívinfarktust.

A megelőzésében is segíthet a Félvezető Lézer és betegség esetén, a gyógyszeres kezelés kiegészítéseként is.


A Félvezető Lézer használata könnyebb esetekben napi egyszeri besugárzással, 4 mW erősségben, 30 percen keresztül, krónikus panaszok esetén napi 2x, 4-5 mW erősségben, 30 percen keresztül, napi rendszeres vérnyomáskontroll mellett a kezelőorvos együttműködésével.

 

7. Alváshiányban szenvedő vagy alvási zavarokkal küszködő emberek.

Az alvás már a Félvezető Lézer alkalmazásának első hete után javulhat. Hosszabb idejű használata esetén pedig az alvás normalizálódhat. Az alvás alatti regeneráció gyorsabban zajlik.

 

8. Sokat utazók, pl. gépjárművezetők

A Félvezető Lézer javíthatja a szervezet oxigénellátását és így az agy könnyebben leküzdheti a fáradságot. A Félvezető Lézer használatával javulhat a koncentráció a volánnál.

 

9. Stresszes munkahellyel rendelkezők – pl. menedzserek

Ha az agy elég mennyiségű oxigént kap, több gondolatot és ötletet képes produkálni és az idegrendszer jobban megbirkózik a stresszel. Emelkedik a mentális teljesítmény, az összpontosító képesség, memória, kreativitás, sőt az intelligencia is.

 

10. Diákok

Az agy megfelelő vérellátása a memóriát is javítja. Ha Ön sokáig tanul és így sem képes valamit megjegyezni, lehetséges, hogy az agy nem kap elég oxigént.
Az agyműködést serkentő táplálék-kiegészítők mellett használja a Félvezető Lézert is az orrában.

 

11. Idős emberek

Az idősek gyakran elfelejtenek dolgokat. Mivel a szervezetük teherbírása már nem annyira jó, mint az egészséges fiatal emberé, gyengül az oxigénellátás.
A Félvezető Lézer használata nemcsak a szervezet és az agy oxigénellátását javíthatja, hanem a cukorszintet is csökkentheti, növelheti az anyagcserét és helyreállíthatja az emésztő-, ideg- és nyirokrendszert.

 

12. Cukorbetegek

A Félvezető Lézer a csökkentheti a cukorbetegség jó néhány kísérő tünetét azáltal, hogy a hajszáleres keringés javulhat.

 

13. Fogyni vágyók és túlsúllyal küszködők

A lézersugár használatát követően feloldódhatnak a szervezetben a zsírok, csökkenhet a lerakódás és felgyorsulhat az anyagcsere.

 

14. Allergiás, ekcémás és asztmás betegek esetében is csökkenhetnek a panaszok

 

15. Akné és bőrbetegségek

A lézersugár segítségével az akné vagy az aknés hegek felületileg is kezelhetőek, amivel még jobb hatást érhetünk el, mint csupán az orrüregi alkalmazásnál.

A lézer egyre inkább helyet kap a bőrbetegségek kezelésében és a kozmetikai szalonok elengedhetetlen részévé vált.

 

16. Ízületek

A jobb vérellátásnak köszönhetően javulhat az ízületek tápanyagellátása és így több oxigén és tápanyag juthat a mozgásszervek ezen fontos részeihez.

 

17. Lábduzzadás

Csökkenhet , mégpedig a veseműködés javulásának és a fent említett hatásoknak köszönhetően. Javulhat a láb mikrokeringése és tápanyagellátása, a hideg lábra panaszkodók meleget érezhetnek a lábukban és nagyobb távolságok megtételére is képesekké vállhatnak, csökkenhet a láb fájdalma.

 

13. Látásjavítás

Többen tapasztalták a látás és a szem élességének javulását, a homályos látás megszűnését – amennyiben ennek okozója a szem rossz tápanyagellátása volt.

 

Ellenjavallatok:

 

 • hemorágiás betegségek

 • Peacemaker

 

 

Milyen egyéb hatása van a vér belső - vagyis az orrüregen keresztül történő besugárzásának a bőrre ?

 

A Félvezető Lézer segítségével több oxigén, tápanyag és energia juthat szervezetünk valamennyi sejtjébe. Ezenfelül a Félvezető Lézer besugározza a meridiánok végződéseit, valamint az akupunktúrás pontokat az orrüreg ezen területén és így az agy felé irányítja az életenergiát, ezáltal normalizálhatja a mirigyek működését is, ami pl. az akné esetében fontos. A zsírmirigyek állapota fokozatosan helyreállhat. A gyulladásos pontok lokális, külső besugárzása lerövidítheti a gyógyulás folyamatát.

 

Mi a helyzet a súlycsökkentéssel?

 

Mivel a Félvezető Lézer aktivizálhatja az enzimeket, segítheti a tápanyagcserét is és több energiát nyújthat a szervezetnek – legyen az a glükóz gyorsabb lebontásának formájában vagy több ATP feldolgozásával. Így könnyebb lehet a fogyás és hamarabb elérhetjük a célunkat. Mozgás közben jobban hozzáférhető az energia.

AJánlásunk:

testsúlycsökkentés során naponta 2x használja a Félvezető Lézert 5 mW erősségre állítva, 30 percig, és fokozza a vitaminok, ásványi anyagok és folyadék bevitelét. Az alkoholos italok fogyasztásának teljes elkerülése is fokozza a súlycsökkenést. Az étrendből felvett kalóriák mennyisége egyénenként változó a napi energia leadás függvényében. Az osztott étrend szintén segíthet.

 

 

 

A laser besugárzásnak köszönhetően:

 

 • csökkentheti a vér viszkozitását

 • Csökkentheti a lipidek mennyiségét a vérben

 • javíthatja a szervezet oxigénellátását 

 • csökkentheti a vérrögök keletkezésének valószínűségét 

 • magas vérnyomás normalizálódása és megelőzése, és a vérnyomás stabilizálása 

 • javíthatja az agy vérellátását és az emlékezőképességet 

 • klinikai tünetek javulása 

 • Javíthatja az alsó végtagok vérellátását

 • Asztmatikus problémák enyhítése, pajzsmirigyműködés normalizálása

 • idegrendszeri és nyirokérrendszeri problémák helyre állításának elősegítése

 • Légző rendszeri problémák és allergiák tüneteinek enyhítése

 • kozmetikai problémák – akné, stb.

bottom of page