top of page

Vér-vitalitásmérés

 

 

1 tű szúrásból két vércsepp...
 

Komplex vér-vitalitás mérés kétféle módszerrel. Elektro mikroszkópos élő és száraz vér - elemzés.
 

Tudja mit árul el Önről egyetlen csepp vére?
 

1 600 - szoros nagyításban nagyon is sokat!

Gondolta volna, hogy egy aprócska tűszúrás az ujja hegyén elegendő ahhoz, hogy számtalan információt megkaphasson a szervezetében aktuálisan zajló folyamatokról?

A hagyományos vérvizsgáló módszerek mindegyike kémiailag módosítja a vérből vett mintát. Ha azonban pontos képet akarunk kapni arról, hogy milyen állapotban kering a szervezetünkben a vér, akkor kezeletlen mintát kell vizsgálnunk. Méghozzá olyan eljárással, amely nem változtatja meg a minta szerkezetét és kémiai összetételét.

Különlegessége, hogy a kép megjelenik a monitoron is, tehát szabad szemmel is jól látható.

 • Az élő - vércsepp felmérése lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben.

 • Következtethetünk az immunrendszer állapotára

 • a szabadgyökök okozta károsodás mértékére

 • a vitamin ellátottságra

 • a toxikusság mértékére

 • a szervezet sav-bázis és ásványianyag egyensúly zavaraira

 • és nem utolsósorban gombák és paraziták jelenlétére.
   

Hihetetlenül izgalmas látni a saját vörös- és fehérvérsejtjeinket mozgásban, miközben azok teszik a dolgukat

Az élő vér-vitalitásmérés segítségével könnyedén kialakíthatja a helyes életmódját, és a javasolt változtatások következtében, 4 - 8 hét elteltével már egy sokkal kedvezőbb kép tárulhat majd a szeme elé!

 

A vér mint mikrorendszer minden információt tartalmaz az egész emberi szervezetről, és ezzel a módszerrel egy új, nagyszerű holisztikus eszköz birtokába kerülünk, amellyel az egészség, mint egyensúlyi állapot visszaszerezhető, illetve fenntartható.

 

A másik  csepp vért hagyjuk  fél óráig száradni . Ezt  összevetve az előzőekben leírtakkal, a szárazvér-analízis során a baktériumok, élesztőgombák jelenlétéből, valamint a vércsepp felületén ill,. karimáján megjelenő elváltozásokból étrendből, életmódból, anyagcseréből származó savas végtermékeket, és ezek testen belüli elhelyezkedését nézik meg.

Legnagyobb előnye, hogy értesülhetsz olyan problémáról is, amelyek a szövetekben, szervekben még nem jelent meg, de a vér változásai már jelzik ezt.

 

 

Bemutatótermünkben speciális „tükörtartás” segítségével: egy 1600X-os nagyítású mikroszkóppal 102 cm-es átmérőjű plazmatévére vetítjük ki egy csepp vére képét, mely térképe a szervezetének.

Ez a csepp vér nagyon sok mindent elárul a bennünk zajló folyamatokról. Mindenki saját szemével győződhet meg arról miben tér el az ő saját vére az ideálistól.Magyarország lakosságának 65%-a valamilyen szinten érintett a szív és érrendszeri problémákban.

 

Ezért 90%-ban az életmódunk a felelős.

 

Legalább 10 olyan tényező van, mely megváltoztathatja a vér állagát és szállítóképességét:

 

 • A folyadékfogyasztás

 • a táplálkozás,

 • a mozgás,

 • az alvás-ébrenlét ritmusunk,

 • a mérhetetlen mennyiségű méreganyag mely felhalmozódhat a szervezetünkben, ha időnként nem takarítjuk ki;

 • a káros szenvedélyek,

 • az elktroszmog

 • a háttérsugárzások.

 • Keveset tartózkodunk jó és friss levegőn.

 • A legnagyobb ártó tényező a túl sok stressz, a túlhajszolt életmód.

 

Mindenki számára lényeges a külső és belső harmónia.

 

8 év alatt több ezren fordultak hozzánk. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az emberek talán 1-2%-a van egyensúlyban önmagával és a környezetével, és ez egyáltalán nem az életkortól függ, hanem elsősorban az életviteltől.

 

Láttunk egészséges — vidéken élő, kertészkedő, örökmozgó, nagyon jó állapotban lévő — 80 éves nagymamát ideális vércsepp-képpel, akinek 14 éves unokája életében vizet nem ivott eleget; egész nap a monitor előtt ül, egészségtelenül táplálkozik, nem mozog, de már dohányzik. Nagyon rossz képet produkált, már elindult nála a fiatalkori magas vérnyomás. Egy ilyen tükörtartásnak jelentős egészségnevelő szerepe is van, pl. sokan szoktak le a dohányzásról, amikor szembesültek a vérükben okozott elváltozásokkal.

 Szeretnéd tudni te is szervezeted jelenlegi állapotát?
Akkor hívj minket a +3670/342-7755 vagy +3670/342-7662 vagy +361303-84-35 telefonszámok valamelyikén!

bottom of page